Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw computer is noodzakelijk voor de levensduur en het gebruiksgemak er van. Wij zorgen op aanvraag voor een regelmatig onderhoud van de hardware en de software.

Zo kunt u maximaal genieten van een comfortabel systeem waarbij veiligheid en snelheid in acht genomen worden.

Indien nodig verrichten wij ook herinstallaties als er geen reanimatie meer mogelijk is, maar dit is telkens de laatste ingreep.

 • Algemene opkuis
  (Malware, optimalisatie, hardwarematige reiniging, ...)
  vanaf 60
 • Herinstallatie
  (Formatteren, configureren en optimalisatie.)
  Met behoud van data!
  vanaf 100

Installatie en configuratie

Het technologisch landschap evolueert zeer snel. Het kan als gebruiker moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien bij de installatie van nieuwe hard- of software.

U kunt rekenen op onze hulp bij het installeren, configureren en plaatsen van nieuwe toestellen. Van geluidsinstallaties en draadloze toepassingen tot tablets en smartphones..

 • Installatie nieuwe computer
  (Basissoftware, optimalisatie, verwijderen van bloatware, overdracht data,...)
  vanaf 50
 • Installatie uitgebreid hard- of softwarepakket
  (Netwerkprinters, multimedia toepassingen, custom-made software, ...)
  vanaf 25

Installatie en beheer van netwerken

Een netwerk installeren is geen sinecure. Er moet een degelijke voorbereiding gebeuren en de uitvoering moet op de voet gevolgd worden.

Wij bezorgen met onze expertise een gestructureerde start van uw project en begeleiden dit tot een goed einde. In samenspraak met alle partijen wordt uw netwerk tot een degelijk en veilig instrument opgebouwd.

Zowel bedraad als draadloos, groot en klein.

Beschikbare hardware

 • TP-Link
 • Cisco
 • Netgear
 • ...
 • De installatie van een netwerk hangt volledig af van de omvang en specificaties. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, telefonisch of via de contactpagina.
 • Algemene prijs: 50/uur

Interventie aan huis

Soms is een verplaatsing niet mogelijk of kunnen herstellingen niet in de winkel uitgevoerd worden.

Wij komen graag naar u toe op een afgesproken tijdstip. Zo wint u tijd en weet u zeker dat alles werkt binnen uw thuisomgeving. Naast de algemene uurprijs komen er geen verplaatsingskosten bij.

Voor u de verplaatsing gespaard!

 • Algemene prijs: 50/uur

Webdesign

Uw website is de etalage van de onderneming. In deze tijdsgeest is het haast ondenkbaar om geen website en/of social media in uw promotiestrategie te betrekken.

U kunt bij ons terecht voor de volledige ontwikkeling van een website aan de hand van de nieuwste technologiëen. Aan de hand van een stappenplan gaan wij van analyse en ontwerp tot meting en optimalisatie.

Samen bekomen we een gebruiksvriendelijk geheel, zowel voor uw bezoekers als voor uzelf en beheerders. Dankzij CMS (Content Managing Systems) is het mogelijk om een dynamische website op te zetten waarbij u zelf de inhoud kunt wijziging zonder enige kennis van HTML of andere talen.

 • Het ontwerpen van een website hangt volledig af van de omvang en de voorwaarden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, telefonisch of via de contactpagina.
 • Algemene prijs: 50/uur
Toegang en support op afstand via het internet met TeamViewer Hulp op afstand